çiceksepeti influencer başvuru trendyol influencer başvuru trendyol influencer ajansı influencer ajansı youtube link kısaltma youtube linki uygulamada açma

Antalya ASKF Expo'ya Talip


EXPO 2016 alanına talip olduklarını açıklayan ASKF Başkanı Metin Bulut, “25 yıllığına kiralamak istediğimiz alanda, uluslararası standartta atletizm sahaları ve salonlar yaparak spor turizminde çeşitliliğin artmasına katkı sunmak istiyoruz” dedi

 

Akıbeti belli olmayan, bakım ve onarım işleri Tarım Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan EXPO 2016 Alanı’na Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) talip oldu. Alanı 25 yıllığına kiralamak istediklerini belirten Federasyon Başkanı Metin Bulut, “Gerekli kaynağımız var. 25 yıllığına kiralamak istediğimiz alana 4 tane çim saha, 2 tane sentetik saha, tam donanımlı kamp ve sporcu sağlığı merkezi yapmak istiyoruz” dedi.

SALON SPORLARI VE ATLETİZM

Antalya’ya her yıl Bin’den fazla takımın geldiğini ifade eden Bulut, “Özel sektörün de katkısı ile futbol takımlarının konaklama ve antrenman gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Ancak spor turizmini sadece futbolla sınırlandırmak, Antalya için haksızlıktır. Atletizm ve salon sporları gibi branşlardan takımların da kamp için Antalya’ya gelmesini sağlamalıyız. Tarım Orman İl Müdürlüğü’nün yoğun çalışması ile ayakta duran EXPO alanı, bunun için biçilmiş kaftandır” dedi.

SPOR TURİZMİ ÇEŞİTLİLİĞİ

Söz konusu alanda yaptığı çalışmalar nedeni ile Tarım Orman İl Müdürü Mustafa Özen’e teşekkür eden Bulut, şunları söyledi: “25 yıllığına kiralamak istediğimiz alanda, sadece futbol değil, basketbol, hentbol gibi salon sporları takımlarını, yapacağımız uluslar arası standarttaki atletizm pisti ile de atletizm branşında da takımların kamp yapmasını sağlamak istiyoruz. Bu projemiz ile hem EXPO 2016 alanı değerlendirilmiş olacak, hem de spor turizminde çeşitliliğe gidilerek ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlanacak”